Login met Facebook

Eerste bezoek

 • Podotherapeutisch onderzoek

  Indien je klachten van hebt en voor het eerst een afspraak maakt, kies dan altijd voor dit type afspraak. Je krijgt een onderzoek met vraaggesprek, lichamelijk onderzoek, houdings- en bewegingsanalyse (video en drukmeting), schoenbeoordeling en duidelijke terugkoppeling met analyse van het probleem en indien mogelijk een oplossing. 

  Prijs
  €75,00
 • Sportpodotherapeutisch onderzoek

  Indien je een sportgerelateerde of complexe klacht hebt en voor het eerst een afspraak maakt, kies dan altijd voor dit type afspraak. Je krijgt een uitgebreid onderzoek met vraaggesprek, lichamelijk onderzoek, stabiliteitstesten, houdings- en bewegingsanalyse (video en drukmeting), schoenbeoordeling en duidelijke terugkoppeling met analyse van het probleem en indien mogelijk een oplossing. 

  Prijs
  €100,00
 • Bewegingsanalyse

  De bewegingsanalyse is een eenmalige afspraak waarin je schoeisel en looppatroon worden geëvalueerd. Deze afspraak is geschikt wanneer je begint met hardlopen of al enige tijd bezig bent en eens een kritische evaluatie van je loopppatroon of schoeisel wil. Je krijgt een online intake, kort lichamelijk onderzoek en drukmeet- en videoanalyse. 

  Prijs
  €50,00
 • Gratis screening

  Indien je twijfelt of een (sport)podotherapeut iets voor je kan betekenen kun je éénmalig gebruik maken van de gratis screening. 

Herhaalconsulten

 • Consult kort

  Indien je binnen 6 maanden na uw eerste afspraak terugkomt kies dan voor dit afspraaktype. De getoonde prijs is niet van toepassing indien je dit bezoek binnen je garantietermijn van 6 maanden plant. 

 • Consult lang

  Indien je langer dan 6 maanden geleden voor het laatst bent geweest, kies je voor dit afspraaktype.